Regisztráció!

Kinek ajánlom az SN HIIT Cardio Programot?
Rendkívül fontos, hogy kizárólag csak egészséges emberek vehetnek részt a Programban! Amennyiben túlsúllyal bírsz vagy szív- és érrendszeri betegséggel küzdesz, semmiképp sem ajánlom a Program megvásárlását, mert erős hatással van a pulzus növekedésére, túlzottam megterhelheti a szervezeted, ellenjavallt! Ebben az esetben is tudok segíteni egy személyre szabott edzéstervvel és/vagy étrenddel! Keresd fel a weboldalamat Sn-trainer.hu vagy írj nekem: solyomnorbert83@gmail.com!

Bármilyen egyéb betegség - legyen az pl. sérv, térd-, boka- vagy egyéb ízületi kopások, gerincbántalmak, sérülések, korábbi műtétek stb. - esetén kérlek konzultálj orvosoddal vagy gyógytornász, személyi edző ellenőrzése alatt végezd a gyakorlatokat. Többek között ennek a szakorvosi konzultációnak az elősegítésére is lehetőséget nyújt a 3 napos próbaidő a Programban.

16 éves kortól ajánlott.

A 30 napos HIIT Cardio Program megvásárlása és a gyakorlatsorok követése kizárólag a saját felelősségedre történik, hiszen az edzést önállóan, a jelenlétem nélkül végzed! Erre az „Igen, elolvastam és tudomásul vettem!” gomb megnyomása is figyelmeztet.

Árak és feltételek.
A 30 napos HIIT Cardio program előfizetési díja:
- 3.000 Ft/35 nap hozzáféréssel.
- 6.000 Ft/80 nap hozzáféréssel.
- 8.000 Ft/120 nap hozzáféréssel.

A megvásárlásához kérlek töltsd ki a "Regisztrálok" gomb megnyomása után a kérdőívet. Az átutalás beérkezését követően 2 munkanapon belül beállítom részedre a hozzáférést a programhoz.